Victor Verstappen van Rabobank naar BDO Consultants

20 juni 2014 Consultancy.nl

BDO Consultants heeft de gelederen onlangs versterkt met Victor Verstappen. Hij maakt de overstap van de Rabobank, waar hij werkzaam was als Teamleider Bijzonder Beheer. Bij het adviesbureau gaat Verstappen binnen de consultancytak aan de slag als Senior Manager Business Restructuring. 

Victor Verstappen heeft jarenlange ervaring in het werkveld van Business Restructuring. Voordat hij bij BDO in dienst kwam was hij enkele jaren werkzaam voor de Rabobank, waar hij zich onder andere bezig hield met de bankstrategie op zakelijke posten in Bijzonder Beheer. Daarvoor heeft hij als Interim Manager gedurende een veelheid aan projecten de nodige ervaring opgedaan op het gebied van reorganisaties, post merger integration en turnaround management. 

Victor Verstappen - BDO

Bij BDO wordt Verstappen verantwoordelijk voor de afdeling Business Restructuring binnen BDO Consultants. Hij zal zich primair richten op herstructureringsvraagstukken, daarnaast zal hij veelvuldig worden ingezet als expert bij M&A processen als de koop en verkoop van ondernemingen, management buy-out’s, waardebepalingen en financieringen. 

Naast zijn studie Bedrijfseconomie heeft Verstappen zijn propedeuse Nederlands Recht behaald. Tevens heeft hij, tijdens zijn werkend leven, de postdoctorale studies Certified Management Accountant (Vrije Universiteit) en Business Valuation (Rotterdam School of Management) doorlopen. 

Uitbreiding
Het is voor BDO Consultants de derde versterking in korte tijd. Afgelopen maand trad ook Sebastiaan de Graaf in dienst, hij richt zich vooral op de ontwikkeling en uitrol van ERP Online. Kort daarvoor werd Oscar Volgers aangetrokken, hij is werkzaam binnen de IT service line van BDO Consultants.

Nieuws

Meer nieuws over