Oscar Volgers versterkt IT praktijk van BDO Consultants

21 april 2014 Consultancy.nl

Oscar Volgers is onlangs als Management Consultant begonnen bij BDO IT Consultants. Hij was hiervoor werkzaam bij CCV waar hij als Manager IT & Informationmanagement verantwoordelijk was voor Informatievoorziening en de daarbij behorende ICT-omgeving. Bij BDO Consultants zal Volgers zich richten op ICT-gerelateerde verbetertrajecten, met een focus op Business Intelligence. 

Oscar Volgers (39) heeft in zijn loopbaan ruime ervaring opgedaan in diverse leidinggevende en sturende functies zoals interimmanager, procesmanager, projectmanager en consultant. Tijdens zijn loopbaan voerde hij diverse organisatieveranderingen door en begeleidde hij outsourcingtrajecten. Hij werkte de afgelopen jaren voor een breed spectrum aan organisaties. Zo was hij van 2007-2008 manager bij Achmea Group IT Services, gevolgd door een periode van anderhalf jaar als Business Consultant bij Getronics Consulting. Vanuit die rol werd hij onder andere ingezet bij (opnieuw) Achmea als Programmamanager. 

Oscar Volgers - BDO

In 2011 maakte Volgers de overstap naar Univé-VGZ-IZA-Trias, waar hij leiding gaf aan de afdeling Informatiemanagement en verantwoordelijk was voor de uitvoering en realisatie van het ICT-beleid binnen Financiën. Vervolgens werkte Volgers iets minder dan twee jaar voor de Atlant Zorggroep als Manager ICT, waarna hij in 2013 de overstap maakte naar CCV Holland. Bij de betalingssysteem specialist was Volgers als Manager Informatiemanagement verantwoordelijk voor de IT-voorziening. 

BDO
In februari van dit jaar maakte Volgers de overstap naar BDO, waar hij als Management Consultant binnen de IT Consulting tak is aangesteld. In die rol zal hij verantwoordelijk zijn voor het uitbouwen van de Business Intelligence dienstverlening en zich richten op strategische ICT-verandertrajecten.

Nieuws

Meer nieuws over