ERP specialist Sebastiaan de Graaf naar BDO Consultants

06 juni 2014 Consultancy.nl

BDO Consultants heeft vorige maand de gelederen versterkt met Sebastiaan de Graaf. De Graaf is in dienst getreden bij BDO als Senior IT Consultant en zal zich bij het accountants- en advieskantoor gaan bezighouden met de ontwikkeling en uitrol van ERP Online. Voor BDO was De Graaf als Director werkzaam voor Indigo Solutions. 

Sebastiaan de Graaf
Sebastiaan de Graaf (37) studeerde eind jaren ‘90 Scheepsbouwkunde Maritieme Techniek aan de Hogeschool van Rotterdam en volgde daarna de opleiding Technical Business Administration aan de Hogeschool van Brabant. In 2001 voegde hij zich bij Logic Vision, een specialist in bedrijfssoftware en ERP systemen. Hij werkte vijf jaar voor het bedrijf, in zijn laatste rol als ERP Consultant. 

BDO Consultants

In 2006 stond de Graaf aan de basis van Indigo Solutions, een organisatie gespecialiseerd in ERP oplossingen en procesautomatisering voor voornamelijk de glastuinbouwsector en kwekerijen, zowel in Nederland als het buitenland. Als Director en mede-eigenaar van de organisatie heeft de Graaf inmiddels een ruime expertise op het gebied van ERP oplossingen opgebouwd, en specifiek het programma Microsoft Dynamics NAV. 

Vorige maand besloot De Graaf de overstap te maken naar accountants- en adviesorganisatie BDO Consultants, waar hij als Senior IT Consultant is gestart. Bij BDO zal hij zich richten op de ontwikkeling en uitrol van ERP Online, op basis van het Microsoft Dynamics NAV.

Nieuws

Meer nieuws over