TCS wint miljoenendeal bij energiebedrijf GDF Suez

30 mei 2014 Consultancy.nl

Tata Consultancy Services heeft een miljoenencontract binnengehaald bij GDF Suez, een grote speler in de Europese energiesector. Als onderdeel van de overeenkomst zal TCS de energieleverancier in Frankrijk, België en Nederland ondersteunen bij het transformeren van CRM en financiële applicaties. 

Vorig jaar stelde GDF Suez zich tot doel om het IT-landschap, dat wordt gebruikt ter ondersteuning van CRM- en financiële processen, te verbeteren. De belangrijkste doelstellingen vormden de rationalisering van een groot aantal applicaties, het harmoniseren van werkprocessen binnen units/landen om meer synergieën te behalen en de implementatie van nieuwe modules/applicaties die de time-to-market kunnen verkorten.

Miljoenencontract - TCS, GDF Suez

Het contract met GDF Suez zal worden geleid vanuit Frankrijk, waar het hoofdkantoor van GDF Suez gevestigd is. Kumar Narayanan, Country Head van TCS Frankrijk: “We zijn vereerd partner van GDF Suez te mogen zijn om hen te helpen bij het behalen van hun strategische doelstellingen in Europa. Dit is een enorme mijlpaal deal die de enorme synergieën versterkt tussen TCS’ wereldwijde capaciteiten en de lokale expertise die we hebben door de recente overname van Alti."

Nieuws