Bureau Zuidema sponsort concertreeks Meesters&Gezellen

22 februari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Ook in 2014 sponsort Bureau Zuidema de concertreeks van Meesters&Gezellen van de stichting Tettix. Voor het trainingsbureau vertegenwoordigt de sponsoring een “uitgelezen kans om een prachtig initiatief over leren en talentontwikkeling in de culturele sector te ondersteunen”. 

Van 20 februari tot en met 2 maart vindt de concertreeks van Meesters&Gezellen plaats, waarin twintig jonge talentvolle zangers samen met ervaren collega’s van het Nederlands Kamerkoor en Cappella Amsterdam een concertserie geven onder leiding van Kaspars Putniņs (dirigent van het wereldberoemde Lets Radiokoor) en Geert Berghs (zangcoach). Meesters & Gezellen komt tot stand met de ondersteuning van de conservatoria van Amsterdam en Den Haag, en onder de regie van het Tenso netwerk van de professionele kamerkoren in Europa. 

Tettix - Meesters&gezellen

Bureau Zuidema sponsor
Ook dit jaar heeft Bureau Zuidema zich als sponsor verbonden aan de concertreeks, waarin de Gezellen samen met de Meesters (vier zangers met grote expertise) op hoog niveau muziekstukken zullen presenteren. Het concertprogramma neemt de luisteraar mee door zes eeuwen muziekgeschiedenis, van de zestiende-eeuwse polyfonie van Palestrina, via Pizetti, Mendelssohn en Bruckner tot de strijdbare emoties in Xenakis en de moderne natuurlyriek van Vasks en Abols. Op diverse podia zullen de zangers optreden, onder meer in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, en Rotterdam. Voor het trainingsbureau uit Leusden is de concertreeks bij uitstek geschikt om een prachtig initiatief over leren en talentontwikkeling binnen de culturele sector te ondersteunen.