Adviesbureau Bureau Zuidema bestaat 50 jaar in 2012

17 april 2012 Consultancy.nl

Bureau Zuidema viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. Het advies- en trainingsbureau heeft ter ere van de bijzondere mijlpaal diverse activiteiten georganiseerd. In juni organiseert Bureau Zuidema een festival en in augustus volgt een jubileum concert.
 
Hans Ludwijn Zuidema was 40 jaar toen hij op 1 oktober 1962 zijn eigen eenmanszaak startte. In zijn huis in Sassenheim richtte hij een kamer in als kantoor. 50 jaar later is Bureau Zuidema gevestigd in Leusden en telt het zo’n 55 adviseurs.
 
Festival
Op 1 juni 2012 organiseert het adviesbureau een festival over invloed, leren en leiderschap. Locatie is Kasteel Sterkenburg, midden op de Utrechtse Heuvelrug. Het festival wordt om 14.00 geopend door Lodewijk van Ommeren, directeur van Bureau Zuidema. Hij zal ingaan op de geschiedenis en de belangrijkste mijlpalen van het adviesbureau. Diverse sprekers komen aan bod. Zo geeft Menno Lanting een presentatie over nieuwe vormen van leiderschap en presenteert trendwatcher Adjiedj Bakas zijn visie op de belangrijste toekomstvoorspellingen. Tussendoor kunnen deelnemers Chinees leren, workshops volgen en overladen worden door de complimenten van de stralende complimenten-meisjes. Uiteraard is er ook voldoende tijd om tijdens de borrel te netwerken met overige deelnemers.
 
Bureau Zuidema - 50 jaar
 
Jubileum Concert met de Kölner Akademie
Op 13 september organiseert Bureau Zuidema een concert in het Muziekgebouw aan ’t IJ (Amsterdam). Het concert is exclusief voor de relaties van het organisatieadviesbureau. Onder leiding van dirigent Michael Alexander Willens zal het symfonieorkest van de Kölner Akademie een speciaal programma spelen, met muziek van Edvard Grieg, Mikhail Glinka, Nicolai Rimsky Korsakov en Kurt Weill.

Nieuws