Grant Thornton partner van netwerk The Next Women

02 mei 2014 Consultancy.nl

Accountants- en adviesbureau Grant Thornton is een partnership aangegaan met ‘The Next Women’, een zakelijk platform en community voor ambitieuze (vrouwelijke) professionals. 

The Next Women heeft als missie om een inclusieve ecosysteem van vrouwelijke starters, rolmodellen, adviseurs en investeerders te creëren. Het doel is om zowel wereldwijd als lokaal ambitieuze ondernemende vrouwen te adviseren, te inspireren en te verbinden. De focus ligt op het starten van een business, kapitaal vinden en het runnen van een succesvol bedrijf. The Next Women bereikt haar doelgroep onder meer via een magazine, website en events. 

The Next Women - Grant Thornton

Als onderdeel van de samenwerking kan Grant Thornton zich als partner verbinden aan de diverse online en offline kanalen van The Next Women. Daarnaast zal Larissa Keijzer, partner bij Grant Thornton, onderdeel uitmaken van de jury van de 2014 editie van ‘TheNextWomen100’ – een lijst van de meest succesvolle vrouwelijke entrepreneurs van het land. 

Grant Thornton is na Accenture het tweede adviesbureau dat zich aansluit bij het netwerk van topvrouwen. Andere partners van The Next Women zijn onder andere Het Financieele Dagblad, Red Magazine, Erasmus Universiteit, Van Lanschot, Euronext NYSE, Schaap en Citroen en Yellowbrick.

Nieuws