Ex-Twynstra partner George Maas versterkt Hospitality Group

05 januari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Voormalig Twynsta Gudde partner George Maas heeft de gelederen versterkt van Hospitality Consultants. Hij maakt de overstap van newDirections, een Haags adviesbedrijf gespecialiseerd in facility management. Bij Hospitality Consultants gaat Maas zich toeleggen op de verdere groei van de adviespraktijk op het gebied van strategie, organisatie-inrichting en strategic sourcing.

Na een jarenlange carrière in de hotelbranche trad George Maas (49) begin 1994 in dienst bij Twynsta Gudde. Hij werkte maar liefst 17 jaar voor het Amersfoortse consultancybureau, in zijn laatste functie als partner binnen de Facility Management praktijk. Na een sabbatical van 1,5 jaar ging hij aan de slag als directeur bij newDirections. Per 1 januari jongstleden heeft hij de stap gemaakt naar de grotere branchegenoot Hospitality Group, waar hij is benoemd tot Managing Partner binnen de adviestak (‘Hospitality Consultants’).

George Maas - Hospitality Consultants

“De visie van George op toegevoegde waarde van ondersteunende bedrijfsvoering, samenwerkingsmodellen en het optimaliseren van de samenwerking tussen facilitaire organisaties en externe dienstverleners is zeer waardevol voor iedereen in ons vakgebied”, aldus Henk Visser, algemeen directeur van Hospitality Group.

Naast zijn advieswerkzaamheden publiceert Maas regelmatig in tijdschriften en vakbladen, is hij actief binnen verschillende opleidingen en (beroeps)verenigingen en spreekt hij veelvuldig op congressen.