Sportmarketing expert Peter Lansaat versterkt EY

23 april 2014 Consultancy

Peter Lansaat (1981) is begin deze maand aangesteld als Sports Marketing & Communications Manager bij EY. Hij zal de marketing- en communicatieafdeling van het accountants- en advieskantoor in ieder geval tot en met de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro versterken. 

Na het afronden van zijn Bachelor studie 'Commercial Economics', waarbij hij zich specialiseerde in sport en marketing, kwam hij terecht bij Feyenoord. Bij de Rotterdamse voetbalclub werkte hij vijf jaar in verschillende marketing-gerelateerde functies. Vervolgens richtte hij met zijn vader sportmarketing-bureau P2 Sports Marketing op. 

Peter Lansaat - EY

EY en Lansaat zijn geen onbekenden van elkaar. Sinds eind vorig jaar ondersteunde hij het Big 4 kantoor reeds met de Sotsji Winterspelen campagne, WK Hockey 2014 en Ladies 7 Rugby. Deze samenwerking is beide partijen dusdanig goed bevallen, dat is besloten structureel de uitdaging met elkaar aan te gaan. In de komende twee jaar zal Lansaat betrokken zijn bij de uitrol van diverse nationale en internationale sportsponsoringactiviteiten.

Nieuws

Meer nieuws over