OC&C en Kleine Consultant op Humanities Career Event

07 april 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Aanstaande donderdag vindt de 2014 editie van het ‘Humanities Career Event’ plaats. Het carrière-evenement biedt deelnemende bachelor- en master studenten – in de laatste fase van hun studie – de mogelijkheid zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. Namens de adviesbranche zullen adviesbureaus OC&C Strategy Consultants en De Kleine Consultant acte de présence geven.

Humanities Career Event

Al 27 jaar organiseert de Faculteit der Geesteswetenschappen van de Universiteit van Leiden het recruitment-initiatief Humanities Career Event. Op 10 april a.s. kunnen organisaties zich tijdens het evenement presenteren aan geïnteresseerde nationale en internationale studenten uit diverse studierichtingen, waaronder Geschiedenis, Kunstgeschiedenis, Taal- en cultuuropleidingen, International Studies, Wijsbegeerte en Godsdienstwetenschappen. Naar verwachting zullen circa 200 studenten deelnemen aan het wervingsevent.

Humanities Career Event

Gedurende de dag bieden deelnemende organisaties workshops en colleges aan en kunnen ze een stand bemannen op de informatiemarkt. Voor de getalenteerde studenten een goede mogelijkheid om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt en in gesprek te komen met verschillende organisaties, waaronder bijvoorbeeld Unilever, NOS of het Rijksmuseum der Oudheden. Ook vanuit de consultancy-branche zullen twee adviesorganisaties deelnemen: strategie adviesbureau OC&C Strategy Consultants en De Kleine Consultant, een non-profit bureau gerund door studenten.

OC&C Strategy Consultants zal ’s middags (activiteitenronde 3) een engelstalige workshop geven met als thema: Analytische alfa’s en hun bijdrage aan organisaties. De Kleine Consultant zal onder meer aanwezig zijn op de Informatiemarkt later op de middag.