Accenture, Atos, Capgemini en CGI winnen SAP Award

02 april 2014 Consultancy.nl

Afgelopen week heeft SAP zijn jaarlijkse awards uitgereikt aan de meest succesvolle partners van het afgelopen jaar. In totaal zijn twaalf awards uitgereikt. Onder meer Accenture, Atos, Capgemini en CGI wisten een prijs in de wacht te slepen.

Een overzicht van de winnaars van de SAP Awards 2014:

Beste Channel Partner: Ctac   Beste Analytics Partner: VCD
Beste Innovation Partner: Atos   Beste Cloud Partner: itelligence
Snelst Groeiende Channel Partner: Goldfish   Beste Certificering award: Newitera
Partner Klanttevredenheid: Domani   Beste Platform Partner: Capgemini
Beste Teaming award: Accenture   Snelst Groeiende SAP Business One Partner: IIS
Beste Mobile Partner: CGI   Beste SAP Business One Partner: Asecom


SAP Awards 2014

“Partners zijn voor SAP van zeer groot belang en met de SAP Awards geeft SAP Nederland erkenning aan partners die over bijzondere kwaliteiten beschikken” zegt Jeffrey Raskeyn, Director General Business & Partner Ecosystems van SAP Nederland.

Reacties van adviesbureaus

Een aantal reacties van woordvoerders van de ICT-adviesbureaus:

Atos: “We zijn erg trots op deze prestigieuze prijs. Het is een belangrijke erkenning van de innovatiekracht van Atos als grote SAP-dienstverlener en van de enorme betrokkenheid en expertise van onze medewerkers. Innovatie staat centraal bij alles wat we doen, met als belangrijkste uitgangspunt dat dit resulteert in aantoonbare toegevoegde waarde voor onze klanten”, zegt Pieter van Koesveld, director SAP van Atos.

SAP Partner Awards 2014

Winnaars van de 2014 Partner Awards SAP Nederland.

CGI: “We zijn enorm trots om de prijs te krijgen op het gebied van mobility, een gebied waarmee veel van onze klanten hun processen optimaliseren. Het is een waardering voor de investering die we hebben gedaan in de ontwikkeling van onze dienstverlening op dit gebied. En heeft geeft ook de betrokkenheid aan van onze medewerkers die hier in de afgelopen jaren aan hebben gewerkt” zegt aldus Michiel den Boer, SAP Practice Leader van CGI.

Ctac: “Het is een grote eer dat we door SAP zijn erkend met de Best Channel Partner Award 2013. Het toont aan dat we het afgelopen jaar goede prestaties hebben neergezet. Prestaties die ons vertrouwen geven voor de toekomst”, zegt Henny Hilgerdenaar, topman van Ctac. “De SAP Award is voor ons een extra stimulans om business value te creëren met IT. Zo helpen we klanten bij het realiseren van hun ambities”.

Goldfish: “De award benadrukt dat we met onze strategie op de goede weg zitten. We richten ons heel specifiek op de segmenten food, agro en life sciences. Daar zijn we volledig in thuis en juist dankzij die focus zijn we in staat om onze klanten te helpen met specifieke kennis. En dat doen we blijkbaar goed, zoals deze award laat zien” aldus René Caubo, directeur van Goldfish ICT Services.

Nieuws

Meer nieuws over