BDO Consultants breidt uit met twee nieuwe adviseurs

08 april 2014 Consultancy.nl

De consultancytak van BDO – BDO Consultants – heeft het adviesteam recent uitgebreid met twee nieuwe consultants. Cees de Jong maakt de overstap van Holland Integrity Group, Pieter van Ark werkte hiervoor bij Deloitte.

Cees de Jong (47) is per februari als Senior Manager Forensics & Lititgation Support in dienst getreden. Hiervoor was hij werkzaam als senior manager bij Holland Integrity Group, een onderzoeks- en adviesbureau uit Amsterdam gespecialiseerd in integriteitsvraagstukken en grotere fraudezaken. Bij BDO zal De Jong zich met name gaan richten op het aansturen van onderzoeken naar financieel-economische onregelmatigheden en litigation support.

Pieter van Ark - Cees de Jong - BDO

Pieter van Ark (31) is begin maart in dienst getreden bij BDO Consultants – hij maakt de overstap van branchegenoot Deloitte. Bij het Big 4 kantoor was hij werkzaam binnen de Risk Services unit, zijn focus lag op opdrachtgevers in de publieke sector. Bij BDO zal van Ark zich als Senior Adviseur Risk Advisory Services met name richten op Internal/Operational auditing, Risk management en GRC.

Derde versterking

Het is voor BDO Consultants de derde versterking in korte tijd. Eerder dit jaar werd het team al versterkt met Jasper Rodewijk (Transaction Advisery Services; afkomstig van branchegenoot Mazars) en Oscar Volgers (IT Practice; afkomstig van payments specialist CCV).

Nieuws

Meer nieuws over