Conclusion sponsort bedrijfshockeytoernooi SV Phoenix

28 maart 2014 Consultancy.nl

Zakelijke dienstverlener Conclusion heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan het 7-a-side bedrijfs-hockeytoernooi van hockeyclub Phoenix uit Zeist. Als onderdeel van de driejarige overeenkomst wordt het toernooi omgedoopt tot het ‘Conclusion Business Trophy’.

Jaarlijks organiseert SV Phoenix, een van de oudste hockeyclubs van Nederland*, een hockeytoernooi voor bedrijven. Het toernooi – voorheen bekend als het Fortis Toernooi – is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste bedrijven hockeytoernooi van Midden Nederland. De 2014 van de ‘Conclusion Business Trophy’ vindt op vrijdag 16 mei 2014 plaats. Naar verwachting strijden dan circa 35 bedrijven om de felbegeerde titel.

Conclusion - Phoenix hockeyclub zeist

“Wij zien dit sportieve business evenement als iets dat goed bij de ambities van Conclusion past. Wij streven naar lange termijnrelaties en helpen daarmee succes mogelijk te maken. Het is een uitstekende manier om mensen op een laagdrempelige wijze samen te brengen. Een ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning. Hockey is een sport waarbij vele kwaliteiten bij elkaar komen. Wij verwachten dat medewerkers zich zullen inzetten om tot goede resultaten te komen, maar wij willen hen ook ruimte geven om te ontspannen, elkaar te ontmoeten en samen tot ideeën te komen. Iedereen heeft hierin zijn eigen rol en zijn eigen verantwoordelijkheid, maar het geheel van het team is het sterkste. Zo werkt het ook binnen Conclusion en haar werkmaatschappijen” aldus Roelof Bijlsma, topman van Conclusion.

Michiel Vreugdenburg, Voorzitter van Phoenix Hockey Zeist voegt toe: “Wij willen het toernooi vooral sfeervol en laagdrempelig maken. We zijn erg blij met de support van Conclusion en vertrouwen op een mooie voortzetting van de samenwerking”.

Conclusion en sponsoring

De zakelijke dienstverlener uit Utrecht is vrij actief op sponsorgebied. Zo is het al jarenlang hoofdsponsor van het North Sea Jazz Festival en ook in de golfmarkt komt de naam van Conclusion veelvuldig terug. In de afgelopen jaren heeft het zich als sponsor verbonden aan onder meer de KLM Open, Deloitte Ladies Open en de Van Lanschot Senior Open. De sponsoring van radiostation Concertzender werd echter recent stopgezet.

* SV Phoenix is in 1884 opgericht. De sportclub telt zo’n 1.500 senior en junior hockeyleden.

Nieuws

Meer nieuws over