Conclusion hoofdsponsor North Sea Jazz Festival

14 juni 2013 Consultancy.nl

Op 12, 13 en 14 juli vindt de 37e editie van de ‘North Sea Jazz Festival’ plaats in de Ahoy. Voor het vijfde jaar op rij heeft Conclusion zich verbonden als hoofdsponsor van het grootste overdekte jazzfestival ter wereld.
 
Zo’n zeventigduizend mensen zullen dit jaar de ‘North Sea Jazz Festival bezoeken. Naast het adviesbureau uit Utrecht zijn ook Port of Rotterdam, Grolsch, BNP Paribas, American Express en Yamaha belangrijke partners van het internationale muziekevent.
 
Conclusion liefhebber van jazz
Conclusion heeft een sterke band met (jazz) muziek. In 2011 nam het Arrow Jazz FM over en sloot het een samenwerking met radiostation Concertzender en muziekcentrum Vredenburg, met als doel om het muziekleven in Utrecht en omgeving te versterken. “We zien het North Sea Jazz als een fantastisch evenement om onze liefde voor muziek uit te dragen. Jazz staat voor creativiteit, passie en het samenwerken van muzikanten met ruimte voor het individu. Jazz is een samenspel van talenten; unieke disciplines met een eigen inbreng. Daarom past jazz zo goed bij Conclusion!” aldus de zakelijke dienstverlener in een reactie op de sponsorovereenkomst.
 
Conclusion - North Sea Jazz 2013
 
Podia + binnentuin
Net als vorig jaar heeft het adviesbureau de podia Amazon en Congo geadopteerd. Ook is de binnentuin van Ahoy, het groene hart van het festival, het domein van de zakelijke dienstverlener. Tevens is dit de plek waar Conclusion haar gasten ontvangt.
 
Gerelateerde berichten:
- Conclusion hoofdsponsor van North Sea Jazz Festival 2012
- Conclusion sponsort North Sea Jazz Festival 2011

Nieuws

Meer nieuws over