Conclusion sponsort North Sea Jazz Festival 2011

04 juli 2011 Conclusion

Voor de derde jaar op heeft Conclusion zich verbonden aan het North Sea Jazz Festival. Dit jaar doet Conclusion dit in een bijzondere samenwerking met Oxfam Novib.

"Conclusion ziet het North Sea Jazz als een fantastisch evenement om haar liefde voor Jazz uit te dragen. Jazz staat voor creativiteit, passie en het samenwerken van muzikanten met ruimte voor het individu. Jazz is een samenspel van talenten; unieke disciplines met een eigen inbreng. Daarom past jazz zo goed bij Conclusion!" aldus het adviesbureau.

Duurzaamheid
Al jaren omarmt Conclusion ook het thema duurzaamheid onder de noemer, ConclusionCares. Gezond leven en denken zijn belangrijke waarden in de organisatiecultuur van Conclusion. Concreet kunnen bijdragen aan een gezond milieu, aan behoud van de natuur, aan duurzame ontwikkeling en aan een inspirerende leefomgeving is een belangrijke boodschap van Conclusion.

North Sea Jazz Logo

Samenwerking met Oxfam Novib
Conclusion kon zich erg vinden in de boodschap en de uitstraling van Oxfam Novib op het North Sea Jazz in 2010. Het was dan ook voor de hand liggend om een samenwerking met Oxfam Novib aan te gaan voor het North Sea Jazz 2011. Conclusion en Oxfam Novib zullen zowel tijdens als voorafgaand aan het festival samen optrekken om de campagne "We eat africa" van Oxfam Novib uit te dragen. Gezamenlijk toveren deze twee partijen de befaamde binnentuin van Ahoy om tot het groene en eerlijke hart van North Sea Jazz.

Arrow Jazz FM
Daarnaast is de koppeling gezocht met Arrow Jazz FM, sinds kort onderdeel van Conclusion, en zal Arrow Jazz FM ingezet worden voor uitwerking van deze campagne zowel voor- als tijdens het North Sea Jazz festival.

Nieuws