EquaTerra bestuurder Albert Sprokholt versterkt Quint

03 oktober 2010 Consultancy.nl

Dienstverlener Quint Wellington Redwood heeft de gelederen versterkt met Albert Sprokholt. Hij is afkomstig van EquaTerra, een van de grootste concurrenten van Quint op IT outsourcingvlak. Bij Quint wordt Sprokholt Directeur van de Research afdeling.

Albert Sprokholt heeft een jarenlange track record op het gebied van strategische ICT vraagstukken en het optimaal inrichten van bedrijfsprocessen. Na eerst ervaring te hebben opgedaan als onder meer CIO van Aegon Nederland en Bührmann Tetterode stond hij in 2001 aan de wieg van Morgan Chambers. In zo’n zeven jaar tijd groeide Morgan Chambers uit tot een gerenommeerd Europees adviesbureau gespecialiseerd in uitbestedingsvraagstukken. Nadat Morgan Chambers in september 2007 werd overgenomen door EquaTerra maakte Sprokholt de overstap naar de Amerikaanse branchegenoot.

Albert Sprokholt - Quint Wellington Redwood

Bij EquTerra was Sprokholt onderdeel van het executive team van EquaTerra in Europa. Ook heeft hij diverse bestuurders van grote internationale organisaties geadviseerd over vraagstukken van sourcing, bedrijfsvoering en ICT.

Bij Quint gaat Sprokholt als onderzoeksdirecteur aan de slag. De samenwerking, die hem naar schatting zo'n 3 tot 4 dagen per week zal bezighouden, moet hem gelegenheid bieden tot het uitvoeren van onder meer een promotieonderzoek. Naast de uitvoering van het onderzoek zal Sprokholt ook beschikbaar zijn voor advies aan klanten van Quint. 

Nieuws

Meer nieuws over