Arno IJmker versterkt MT van Quint Wellington Redwood

27 juni 2008 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Adviesbureau Quint Wellington Redwood heeft Arno IJmker benoemd tot Managing Partner. IJmker, die ongeveer tien werkzaam is voor het ICT adviesbureau, krijgt binnen het managementteam de verantwoordelijkheid over de sourcing portefeuille.

Arno IJmker (1961) heeft de afgelopen tien jaar diverse functies binnen Quint Wellington Redwood bekleed. Hij was verantwoordelijk voor de uitbreiding van het Quint-portfolio op het gebied van (out)sourcing en heeft ook internationaal naam gemaakt als deskundige binnen dit vakgebied. Hij is een gewaardeerd spreker op vele congressen en vertrouwensman voor belangrijke opdrachtgevers. In de afgelopen twee jaar heeft IJmker zich gericht op de internationale ontwikkeling van Quint.

Arno IJmker - Quint

“Quint wil als leading consultancybedrijf op het gebied van outsourcing constant voorop lopen in de markt. Het doet mij veel genoegen een leidende rol te spelen in het toepassen van deze nieuwste inzichten bij onze opdrachtgevers” aldus IJmker.

“Met de benoeming van Arno IJmker als Managing Partner, verstevigen wij de practice Sourcing van Quint in de Nederlandse markt. Bovendien is Arno een ervaren manager en past daarmee uitstekend in het managementteam," aldus Hendrik Wester, topman van Quint Wellington Redwood.