Andersson Elffers Felix zoekt studenten voor Inhousedag

24 maart 2014 Consultancy.nl

Om de groeiambities te verwezenlijken organiseert Andersson Elffers Felix op 3 april een Inhousedag voor studenten die een carrière ambiëren in de consultancybranche.

Andersson Elffers Felix (AEF) is een organisatieadviesbureau in de (semi-)publieke sector. De Utrechtse adviesorganisatie wordt veelvuldig ingeschakeld om te adviseren over grote maatschappelijke vraagstukken, zoals bijvoorbeeld het betaalbaar houden van de zorg, meer veiligheid op straat, bezuinigingen bij de overheid, betere zorg voor kinderen, nette behandeling van vreemdelingen in Nederland en plannen voor een beter openbaar vervoer in Nederland.

Door de grote afwisseling in opdrachten heeft het team van Andersson Elffers Felix een brede achtergrond. Zo werken er bij AEF professionals met diverse opleidingsachtergronden zoals economen, psychologen, en bestuurskundigen, maar ook natuurkundigen en werktuigbouwers.

Andersson Elffers Felix zoekt studenten voor Inhousedag

Inhousedag

Tijdens de Inhousedag, die plaatsvindt in het kantoor van AEF in het centrum van Utrecht (Maliebaan), zullen de studenten in teams samenwerken aan uitdagende cases. Tijdens deze opdrachten komen alle aspecten van het consultancyvak naar voren, waardoor de studenten een goed beeld krijgen over AEF en de projecten waarbij het adviesbureau betrokken is. Daarnaast leren de studenten gedurende de dag de cultuur en mensen bij AEF beter kennen en krijgen zij een indruk van waar AEF voor staat en waaraan zij waarde hechten.

Ervaringen van AEF adviseurs

“Na mijn master aan de London School of Economics werk ik nu een jaar bij AEF en heb ik in die tijd ongelooflijk veel geleerd. Ik ben nu het ministerie van Veiligheid en Justitie een het helpen om de behandeling van asielzoekers in Nederland beter voor elkaar te krijgen” aldus Ruben van Genderen, die sinds begin 2013 voor AEF werkt. Eva van der Veer, die al ruim vier jaar werkzaam is bij het adviesbureau, over haar opgedane ervaring: “Na Bedrijfskunde en Rechten zocht ik een baan waar ik snel veel kon leren en me echt met relevante onderwerpen bezig kon houden”. Ik heb nu onder andere verstand van de markt van het openbaar vervoer, professionalisering in de jeugdzorg en recherchezaken die bij de politie blijven liggen”.

Ruben-van-Genderen-en-Eva-van-der-Veer-AEF

Deelnemen?

Ben je master student en heb je interesse om te werken aan strategische vraagstukken in de (semi-)publieke sector? Stuur je CV en korte motivatie voor 25 maart naar werving@aef.nl.

Nieuws

Meer nieuws over