Gupta zoekt toekomstige strategieconsultants in zorg

20 maart 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Op 1 mei 2014 vindt de Gupta Strategists Business Course plaats met als centraal thema geboortezorg. Het evenement is bedoeld voor ambtieuze WO studenten met een maatschappelijke drive, een hoge dosis creativiteit en met sterke analytische vaardigheden.

Gupta Strategists

Gupta Strategists is een strategy consulting kantoor dat zich specifiek richt op de zorgmarkt. In de afgelopen jaren heeft het diverse ziekenhuizen, zorgverzekeraars en ouderenzorginstellingen geholpen met het oplossen van strategische vraagstukken. Gupta Strategists telt zo’n 25 consultants.

Jeroen Nikkelen - VP&P

Business Course:  geboortezorg

De Business Course is getiteld: “Naar goede en betaalbare geboortezorg: bedenk jij de strategie?” Tijdens de dag zullen de studenten in teams de optimale strategie bepalen om de kwaliteit van geboortezorg in een probleemregio te verbeteren. Daarbij worden ze bijgestaan door ervaren adviseurs van Gupta Strategists. De studenten presenteren hun strategieën uiteindelijk aan een jury van zorgbestuurders. De dag wordt afgesloten met een borrel en aansluitend diner zodat de studenten kennis kunnen maken met het hele team.

Interesse?

WO-studenten die denken te beschikken over de vaardigheden om een strategieconsultant te worden en interesse hebben om deel te nemen aan de Business Course kunnen zich tot uiterlijk 10 april aanmelden. Dit kan door middel van het sturen van hun CV, cijferlijsten van het VWO en universiteit, en een korte motivatiebrief aan Peter Sohl. Op 11 april wordt bekend gemaakt welke studenten geselecteerd zijn.