Protiviti campagne te horen op BNR Nieuwsradio

15 januari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vanaf vandaag zal financieel advieskantoor Protiviti te horen zijn in hun eigen radiocommercial op de radiozender BNR Nieuwsradio. In de radiospot promoot het managementbureau uit Amsterdam zijn dienstverlening en belicht kort hun unique selling points. De reclame zal een week lang enkele keren per dag te horen zijn op BNR.

Protiviti is een financieel adviesbureau gespecialiseerd in risk consulting, financial advisory en IT consulting. Het adviesbedrijf werd in 2002 opgericht als dochteronderneming van recruitmentkantoor Robert Half International. In 2006 opende Protiviti een kantoor in Nederland, gevestigd in Amsterdam.

Protiviti op BNR Nieuwsradio

BNR radiospot

Vanaf vandaag tot en met woensdag 22 januari 2014 zullen radioluisteraars van BNR zo’n 5 keer per dag een radiocommercial van Protiviti voorbij horen komen. In de commercial gaat de consultancy-organisatie kort in op de vraag wat hen onderscheidend maakt. Protiviti onderstreept bijvoorbeeld hun wereldwijde scope, hun teamgeest en de onafhankelijkheid van hun adviseurs. Verder benadrukt het advieskantoor hun pragmatische aanpak voor Risk Management, Internal Audit en Control.

Reclame in consultancy

Over het algemeen maakten in de afgelopen jaren weinig consultancyorganisaties gebruik van radioreclames, maar in de afgelopen maanden waren er toch diverse adviesbureaus die radiospotjes lieten uitzenden. Zo was bijvoorbeeld eerder dit jaar organisatie- en management adviesbureau Kirkman Company te horen op de radio. En eind vorig jaar had HR adviesbureau Leeuwendaal een radiospot op BNR Nieuwsradio, en kort daarvoor in september had management consulting organisatie Twynstra Gudde ook al zendtijd op BNR als onderdeel van een grote branding campagne.