Nieuwe global Investment topman voor Towers Watson

28 februari 2014 Consultancy.nl

Towers Watson heeft Chris Ford aangesteld als de nieuwe Global Investment Head. Hij volgt Carl Hess op, die sinds juli 2008 de positie bekleedde en nu de rol van managing director van de Americas regio op zich heeft genomen en deel uitmaakt van de executive committee van de organisatie.

Chris Ford - Towers Watson

Chris Ford

“Ford is een enorm getalenteerd individu en een goede opvolger voor  Hess om een sterke wereldwijde organisatie uit te bouwen. Ford heeft een bewezen track record – zowel strategisch als operationeel – om onze organisatie vooruit te brengen en sterke groei en uitstekende resultaten voor onze klanten te realiseren” zegt Tricia Guinn, managing director van de risk and financial services tak van Towers Watson.

Ford voegde zich 23 jaar geleden bij adviesbureau Towers Watson waar hij startte als Graduate Trainee. Tijdens zijn lange loopbaan bij Towers Watson bekleedde Ford diverse leidinggevende functies. Zo leidde hij onder meer van 2000-2003 het kantoor in New York. In zijn meest recentelijke rol stond hij aan het hoofd van Towers Watson’s investment business voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, die hij vanaf 2004 leidde. Ford zal in zijn nieuwe rol opereren vanuit het kantoor in Londen.

Nieuws

Meer nieuws over