Projectmanagementbureau p2 versterkt met Hans Kroon

12 februari 2014 Consultancy.nl

Managementbureau p2 heeft onlangs het team uitgebreid met een nieuwe projectmanager. Hans Kroon heeft zich verbonden aan de projectmanagement specialist uit Rossum.

Hans Kroon kan buigen over een lange loopbaan in voornamelijk de energiesector. Voordat Kroon bij p2 aan de slag ging, was hij ruim anderhalf jaar werkzaam bij Enecogen, een Nederlands-Deense energiemaatschappij. Daar was hij als projectmanager met name verantwoordelijk voor de implementatie van onderdelen van een nieuw IT-systeem.

Hans Kroon - p2 projectmanagement

Tussen medio 2008 en eind 2011 bekleedde Kroon de functie van Directeur bij KiesGroenLicht, een organisatie die particuliere woningbezitters helpt met het verduurzamen van hun energieverbruik. Daarvoor werkte hij onder andere voor Electrabel, Cogas Energie, KEMA (tegenwoordig DNV GL) en zakelijke diensterleners Synetos Consulting en Oracle.

“Met mijn interesse voor techniek, duurzame energie en innovatie werk ik graag aan een duurzame opbrengst voor mens en organisatie. Mijn kracht zit in het bedenken, bouwen, veranderen en verbeteren. Met een doelgerichte aanpak, gestructureerd en transparant. Samenwerking en gelijkwaardigheid vormen voor mij de basis in projecten” aldus Kroon op de website van p2.

Nieuws

Meer nieuws over