Klaasjan Doeswijk versterkt consultancytak Deloitte

30 januari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Deloitte Consulting heeft zich begin deze maand versterkt met Klaasjan Doeswijk. De ervaren adviseur maakt de overstap van branchegenoot BearingPoint. Doeswijk wordt onderdeel van de serviceline CFO Services binnen de Strategy & Operations tak van het Big Four kantoor. Doeswijk gaat aan de slag als Senior Manager.

Doeswijk kent een lange staat van dienst in de adviesbranche. Zo werkte de ervaren consultant vanaf november 2000 jarenlang voor Capgemini Consulting, waarvoor hij diverse projecten onder zijn hoede nam. Onder meer KPN, Philips, Electrolux, TenneT en Eneco maakte deel uit van zijn vuistdikke werkdossier.

Klaasjan Doeswijk - Deloitte

Wereldreiziger

De voormalige docent biologie is al ruim dertien jaar werkzaam in de consultancybranche. Naast binnenlandse projecten vloog Doeswijk de wereld over om te wonen en werken in landen als Curaçao, Brazilië, Koeweit en Zuid-Afrika. Ook heeft hij regelmatig gastcolleges verzorgd op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zelf studeerde Doeswijk Bedrijfskunde aan het IBO.

Breed takenpakket

Ruim drie jaar gaf Doeswijk samen met Ingmar Pul* bij BearingPoint leiding aan de Finance, Risk & Compliance (FRC) praktijk. Net als bij Capgemini Consulting richtte de consultant zich bij BearingPoint op projecten bij multinationals als Wartsila, BP en Deutsche Bank. Als Senior Manager binnen Deloitte’s CFO services praktijk heeft Doeswijk een focus op de ‘Private Sector Industry (PSI)’ en gaat hij zich bezighouden met onder meer Finance Transformation, Shared Services en Carve-outs.

* Ingmar Pul maakte in september vorig jaar de overstap naar Accenture.