Richard Gartside global HR Director van BearingPoint

07 februari 2014 Consultancy.nl

BearingPoint heeft de Engelsman Richard Gartside aangesteld als de nieuwe wereldwijde HR Director bij de organisatie. Zijn belangrijkste verantwoordelijkheid zal het stimuleren van de wereldwijde recruitmentactiviteiten zijn, in lijn met BearingPoint’s wereldwijde uitbreidingsplannen. Ook zal hij zich binnen de organisatie sterk maken voor de zogenaamde ‘One Firm’ agenda bij partner teams en consultants. Gartside zal opereren vanuit het kantoor in Londen.

Richard Gartside heeft meer dan 20 jaar ervaring in Human Resources. Hij komt van de Balfour Beatty Group, een grote wereldwijde infrastructuurdiensten organisatie met operaties in meer dan 80 landen. Voorheen was hij HR Director bij EY en verantwoordelijk voor de EMEIA regio (Europa, Midden-Oosten, India, Afrika).

Richard Gartside - BearingPoint

“Met Richard Gartside als verantwoordelijke voor de wereldwijde Human Resource strategie, kunnen we onze praktijk internationaal verder uitbreiden voor onze klanten en onze mensen. Als Europese consultancy met een wereldwijd bereik proberen we de verschillende beschikbare culturele en professionele capaciteiten binnen de organisatie te combineren om zo het potentieel voor klanten te ontsluiten. Richard heeft ruime ervaring en uitstekende kennis ten aanzien van het werken binnen een multiculturele omgeving, en zal onze internationale HR strategie voortstuwen” zegt Peter Mockler, Managing Partner van BearingPoint.

“Ik ben zeer verheugd mijn vaardigheden en ervaring te kunnen gebruiken voor het ondersteunen van de wereldwijde Human Resources agenda van BearingPoint, aldus Richard Gartside.

Nieuws

Meer nieuws over