Accenture koopt salesforce.com specialist ClientHouse

28 januari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Accenture heeft ClientHouse gekocht, een specialist op het gebied van salesforce.com en Veeva Systems oplossingen. ClientHouse is gevestigd in Jena, Duitsland en heeft iets minder dan 40 adviseurs in dienst. Door de overname versterkt Accenture z’n wereldwijde salesforce.com expertise, die naar eigen zeggen bestaat uit ongeveer 2,400 mensen.

ClientHouse is een salesforce.com Cloud Alliance Partner en exploiteert een van de oudste Salesforce training centra in Europa. De organisatie, opgericht in 2003, is ook een strategic alliance partner van Veeva Systemes, die cloud-gebaseerde CRM oplossingen biedt, toegespitst op life science- en biotech organisaties.

Accenture koopt salesforce specialist ClientHouse

“De vraag naar salesforce.com diensten groeit snel in Europa terwijl meer en meer organisaties digitale strategieën adopteren om beter met klanten en partners samen te werken, operationele efficiënties te stimuleren, en de ontwikkeling van innovatieve nieuwe producten en diensten te versnellen. De overname van ClientHouse zal onze wereldwijde leidende positie in het leveren van Salesforce implementatiediensten versterken, en zal ons helpen onze SaaS business in Duitsland en Europa uit te breiden” aldus Jack Ramsay van Accenture.

André Klose, mede-oprichter van ClientHouse, is verheugd over de integratie van zijn bedrijf binnen de wereldwijde professionele dienstenaanbieder: “Door ons bij Accenture te voegen en door de uitbreiding van hun marktleidende Salesforce implementatie en SaaS capaciteiten, kunnen we onze visie ten aanzien van de transformatie van bedrijfsprocessen, best-practices binnen de industrie, en toonaangevende SaaS technologieën aan een nog bredere groep klanten aanbieden”.