Mazars koopt Internal Audit PS tak van Deloitte UK

02 januari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Mazars heeft de Britse Public Sector Internal Audit praktijk van Deloitte overgenomen. Zo'n 120 specialisten van het Big Four kantoor verhuizen naar branchgenoot Mazars. Hoeveel Mazars betaalt aan Deloitte, is niet bekendgemaakt.

Deloitte’s Internal Audit praktijk voor de publieke sector verricht interne controlediensten aan lokale overheden, (semi)publieke instellingen en gezondheidsorganisaties.

“We zijn verheugd met deze aanwinst” zegt Gareth Davies, hoofd van de afdeling public services van Mazars. “Voor Mazars vertegenwoordigt controlediensten een strategisch groeigebied en met de toevoeging van de 120 Deloitte adviseurs tonen we aan dat we deze ambitie serieus nemen. Ik kijk uit naar de samenwerking met de 120 nieuwe specialisten en ben ervan overtuigd dat ze onze dienstverlening naar een hoger niveau zullen tillen”.

Mazars koopt Internal Audit PS tak van Deloitte UK

Tweede overname

Het is voor Mazars Verenigd Koninkrijk de tweede versterking in korte tijd. In oktober nam het accountants- en advieskantoor vijftien partners over de Britse tak van RSM Tenon. Deze groep partners besloten om niet mee te verhuizen naar branchegenoot Baker Tilly – in september werd RSM Tenon gekocht door Baker Tilly UK in een zogenaamde ‘pre-pack deal’.