Mazars verwelkomt 15 partners van RSM Tenon

08 oktober 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vijftien partners van de UK praktijk van RSM Tenon hebben de overstap gemaakt naar branchegenoot Mazars. De partners zijn werkzaam binnen alle gebieden van zakelijke dienstverlening, variërend van audit, accounting, belasting en advisory diensten. Het betreft acht RSM-partners uit Edinburgh en zeven uit de East Midlands regio.

Begin september werd RSM Tenon overgenomen door Baker Tilly UK in een zogenaamde ‘pre-pack deal’. Circa 2,300 medewerkers maakten de overstap en door de overname groeide het personeelsbestand van Baker Tilly naar 4,000 werknemers.

Margaret Laidlaw, woordvoerder van de overstappende partners, zegt dat het team zeer verheugd is over de switch naar Mazars. “We kijken er naar uit om deel uit te maken van de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf in Schotland en het Verenigd Koninkrijk”.

“We willen graag onze aanwezigheid in Schotland uitbreiden en de komst van dit team zal ons ongetwijfeld een significante boost geven” zegt Phil Verity, Senior Partner bij Mazars.

Zuid-Afrika

Het is de tweede keer binnen een aantal weken dat Mazars mensen heeft weggetrokken bij de concurrent. Begin october werd bekend dat het accountants- en adviesbureau twee Afrikaanse kantoren van PKF had overgenomen. Zo’n 110 adviseurs maakten de overstap van PKF naar Mazars.