Jolanda Kroon versterkt projectmanagementbureau p2

19 december 2013 Consultancy.nl

Projectmanagementbureau p2 heeft zich onlangs versterkt met Jolanda Kroon. Ze is afkomstig van voedsel- en yoghurtproducent Danone. Bij p2 gaat Kroon als Projectmanager aan de slag.

p2 is een specialist op het gebied van project-, proces-, programma- en portfoliomanagement. Het managementbureau heeft zo’n 45 adviseurs in dienst en is gevestigd in Rossum.

Jolanda Kroon - p2 Projectmanagement

Als adviseur wil Kroon graag haar licht laten schijnen op thema’s als overgewicht, transparante voedselketen en duurzame productie zowel in het bedrijfsleven als in publiek-private samenwerkingen. Daar gaat zij binnen haar nieuwe positie als Projectmanager bij p2 ook mee te maken krijgen. Hiervoor werkte Kroon bij Danone als Health & Regulatory Affairs Manager, een functie die ze bijna vijf jaar vervulde. Kroon heeft een MSc. in ‘Nutrition and Health’ behaald aan de Wageningen University.

In een reactie op de overstap laat Kroon weten dat ze van plan is om met een gezonde portie nieuwsgierigheid en open vizier het beste uit haar nieuwe functie te halen.

Nieuws

Meer nieuws over