InCompany200: Beste zakelijke en ICT dienstverleners

16 december 2013 Consultancy.nl

Incompany heeft zijn jaarlijkse Incompany200 uitgebracht, een ranking van de bedrijven met de hoogste werknemerstevredenheid. In de lijst van de categorie ‘Zakelijke dienstverlening’ staan vier adviesbureaus die actief zijn op het gebied van management- en organisatieadvies. Het gaat om Deloitte, EY, Flynth en PwC. In de categorie IT-sector zijn werknemers het meest tevreden over organisaties Sogeti, Accenture en Ordina.

Jaarlijks meet Incompany de tevredenheid van werknemers onder grote organisaties, verdeeld over 9 branchesegmenten, waaronder zakelijke diensten en ICT. Deelnemende bedrijven werden dit jaar beoordeeld op zo’n 18 aspecten binnend vier overkoepelende gebieden: ‘functie’, ‘arbeidsvoorwaarden’, ‘carrière’ en ‘cultuur’. Alleen firma's met tenminste 15 waarnemingen zijn meegenomen in de lijst.

Positie Zakelijke dienstverlening IT
1 Arcadis Sogeti
2 Cofely Accenture
3 Deloitte Ordina
4 EY Centric
5 Flynth CGI
6 Hago IBM
7 Tempo-Team KPN IT Solutions
8 Randstad Hewlett-Packard
9 PwC Capgemini
10 USG People Atos
11 Adecco -
12 Imtech -
13 Manpower -
14 SNT -

 

Incompany200

Binnen de categorie zakelijke dienstverlening
staat Arcadis net als vorig jaar bovenaan de Incompany200 ranking, gevolgd door Cofely op #2. Daarna volgen Big 4 adviesbureaus Deloitte en EY op respectievelijk #3 en #4. Ook accountants- en adviesbureau Flynth bemachtigde een plek binnen de top #5. PwC, die vorig jaar nog de 2de positie wist te behalen, is dit jaar gezakt naar #9. 

Binnen het segment IT staat Sogeti voor het 5e jaar op rij (sinds 2009) bovenaan. De nummer twee, Accenture, komt nieuw binnen in de Incompany200. Op plek #3, #4, en #5 vinden we repectievelijk Ordina, die in de laatste drie jaar in de top vier te vinden is, Centric en CGI

Zie de pagina Rankings voor een overzicht van alle (internationale) rankings van adviesbureaus.

Gerelateerd nieuws:
- Beste organisatieadviesbureaus van Nederland (Incompany 100)
- Beste Human Resource en W&S adviesbureaus (Incompany 100)
- Beste IT adviesbureaus van Nederland (Incompany 100)
- Bedrijven met de beste reputatie (Incompany 500)

KPN IT Solutions

Nieuws

Meer nieuws over