EY Advisory Director Anton Revenboer naar RadarAdvies

12 december 2013 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Anton Revenboer is begin december 2013 in dienst getreden bij RadarAdvies, een Amsterdams bureau voor sociale vraagstukken. Hij is afkomstig van accountants- en adviesbureau EY, waar hij Executive Director was binnen de Advisory tak. Bij RadarAdvies gaat hij zich met name richten op dienstverlening rondom de drie ‘grote decentralisaties’ waarmee gemeenten de komende jaren te maken krijgen.

Na zijn afstuderen (Bestuurskunde; Universiteit Twente) trad Anton Revenboer (1969) medio 1993 als organisatieadviseur in dienst bij de Koninklijke Luchtmacht. Na een jaar maakte hij de overstap naar het Ministerie van Financiën, waar hij aan de slag ging als (senior) beleidsmedewerker op het gebied van financieel-economische vraagstukken. Tussen 1998 en afgelopen maand werkte hij, naast een periode bij TNO van vijf jaar, onafgebroken bij EY.

Anton Revenboer - RadarAdvies

In zijn tijd bij het Big 4 kantoor heeft Revenboer tientallen opdrachten uitgevoerd voor (semi)publieke instellingen, waaronder gemeenten, sociale werkvoorzieningsbedrijven, ministeries, de ZBO’s CWI, UWV, SVB en gemeentelijke sociale diensten. Ook was hij betrokken bij sociale vraagstukken voor onder meer verzekeraars, reïntegratiebedrijven, woningcorporaties, onderwijsinstellingen, welzijns-instellingen en brancheorganisaties.

Naast zijn werkzaamheden is hij onder andere lid geweest van de Universiteitsraad, de Beroep- en Bezwaarcommissie voor gemeentelijke sociale regelingen (WVG, ABW e.d.) in Den Haag, het algemeen bestuur Stadsgewest Haaglanden, de Gemeenteraad van Den Haag en bestuurslid van een Haagse instelling voor verslavingszorg.

“Anton Revenboer zorgt met zijn expertise en ervaring voor een verdere verbreding en verdieping van de dienstverlening van RadarAdvies. Het adviesbureau staat al jarenlang bekend om de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, maar opdrachtgevers kunnen nu nog beter terecht bij Radar met vragen ten aanzien van de koppeling van strategie en bedrijfsvoering, verandermanagement en transitie van de drie decentralisaties” aldus RadarAdvies in een persbericht.