Hay Group huurt MarCom expert Man Bites Dog in

05 juli 2011 Consultancy.nl

Wereldwijde management consultancy organisatie Hay Group heeft Man Bites Dog ingehuurd om hun Europese PR agenda te managen. Het contract, dat 25 Europese landen beslaat, zal public relations, internationale coördinatie van high-impact communicatie-activiteiten en het promoten van kennisleiderschap omvatten.

Man Bites Dog verwierf de deal na een concurrerende aanbesteding met vier andere PR- en communicatiebureaus. De twee bureaus zijn geen onbekenden van elkaar – Man Bites Dog werkt al meer dan zes jaar samen met Hay Group, een relatie die begon in de UK maar geleidelijk aan uitbreidde over heel Europa. 

Hay Group huurt MarCom expert Man Bites Dog in

“Man Bites Dog maakte met hun creativiteit en enthousiasme een enorme indruk” zegt Hayley Brooksbank, Hoofd van European Marketing bij Hay Group. “Ze presenteerden een goed uitgedacht plan van hoe om te gaan met onze kwesties, en we kennen de kwaliteit van hun diensten en levering van onze UK projecten met hen, dus was het een makkelijk besluit voor ons”.

Claire Mason, Managing Director van Man Bites Dog, zegt: “Deze win is belangrijk voor ons en het is een eer om het werk dat we al doen voor Hay Group te mogen uitbreiden. Internationale projecten maken steeds vaker deel uit van ons portfolio en we kijken er naar uit om internationale campagnes op hoog niveau in samenwerking met het Hay Group team te gaan ontwikkelen en te coördineren”.

Nieuws

Meer nieuws over