Sentenial en PwC sluiten SEPA knowledge partnership

17 oktober 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Acountants- en adviesbureau PwC heeft een kennissamenwerkingsverband afgesloten met Sentenial*, een leverancier van SEPA-oplossingen. Als onderdeel van de Europese samenwerking kan PwC gebruik maken van de diepe SEPA kennis van Sentenial en vice versa gaat PwC de SEPA leverancier helpen met het uitvoeren van SEPA Readiness Assessments bij zijn opdrachtgevers.

“Uit ervaring blijkt dat Europa 's bedrijven niet klaar zijn voor de uitdaging die voor hen ligt en, zorgwekkender, niet de implicaties begrijpen die SEPA Incasso's hebben op de bedrijfsvoering en cashposities” zegt Sean Fitzgerald, CEO van Sentenial. “De Sentenial PwC partner overeenkomst speelt in grote mate in op deze behoefte. PwC 's grote bereik, de uitgebreide ervaring met SEPA en oplossingen die informatie, begeleiding en, nog belangrijker, een SEPA Rescue Service garanderen, zijn zo bereikbaar voor een grotere community”.

Sentenial en PwC sluiten SEPA knowledge partnership

PwC Senior Partner Damien McMahon voegt daaraan toe: "Onze business ervaring en lokale relaties gecombineerd met Sentenial 's hands-on ervaring met de implementatie van SEPA oplossingen, maakt dat dit partnership een win-win voor alle betrokkenen is”.

De kennissamenwerkingsverband heeft een Europese scope en omvat de volgende landen: Ierland, Frankrijk, Duitsland, United Kingdom, België, Nederland, Spanje en Italië.

* Sentenial is in 2003 opgericht in Ierland. Inmiddels heeft het ook kantoren in België, United Kingdom, Frankrijk, Duitsland en Nederland. De Nederlandse vestiging is in maart van dit jaar geopend en is gevestigd in Amsterdam.