Atos en Cap alumnus R. Deckers naar Human Inference

05 december 2013 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Human Inference, een specialist op het gebed van datakwaliteitsoplossingen, heeft Ruth Deckers (46) benoemd tot Vice President. Deckers heeft in het verleden jarenlang gewerkt voor adviesbureaus Atos, Capgemini en EY. Ze wordt bij Human Inference verantwoordelijk voor new business, consulting en services voor klanten binnen zo’n vijf grote branches.

De afgelopen vijf jaar werkte Ruth Deckers voor het KLPD en later de Nationale Politie. Hier gaf zij, als Hoofd regieteam Ontwerp, Inrichting en Realisatie ICT/IM, leiding aan het veranderproces rondom de nieuwe IV organisatie van de Nationale Politie. Daarvoor werkte ze ruim 10 jaar in de adviesbranche. Na zo’n 7 jaar te hebben gewerkt bij Fortis maakte ze in 1997 de overstap naar Ernst & Young (tegenwoordig EY). Na de overname van E&Y Consulting door Capgemini, verhuisde ze in 1999 mee naar de oorsprong Franse IT en consulting gigant. Bij Capgemini was ze onder meer verantwoordelijk voor de business line HRM, Directeur binnen Capgemini’s Business School en in haar laatste functie bekleedde ze de rol van Vice President. In 2003 stapte ze over naar branchegenoot Atos, waar ze diverse leidinggevende rollen vervulde.

Ruth Deckers - Human Inference

“De dynamiek en de ambitie van Human Inference spreken mij enorm aan”, vertelt Ruth Deckers. “Ik zie veel uitdaging in het adviseren van organisaties en de rol die een integraal klantbeeld kan spelen bij het succes van de organisatie. De transformatie van een productgericht bedrijf naar een klantgericht bedrijf staat hoog op de agenda bij veel van onze klanten. Voldoen aan de klantverwachtingen is hierbij leidend. Om innovatie en ontwikkeling zo goed mogelijk af te stemmen op de klant is kwalitatieve informatie nodig. Een integraal klantbeeld biedt de oplossing voor het verzamelen en organiseren van deze informatie. Met de wensen en behoeften van klanten helder op het netvlies, kunnen deze organisaties zich onderscheiden van de concurrentie en een sterke positie in de markt creëren. Ik heb erg veel zin om op deze manier bedrijven naar mooie resultaten te leiden”.