Accuracy opent kantoor in Amsterdam, Nederland

06 juni 2007 Consultancy.nl 1 min. leestijd

De in Frankrijk gevestigde financial advisory organisatie Accuracy heeft een kantoor geopend in Nederland. Accuracy Nederland start met een team van vijf ervaren M&A adviseurs, allemaal afkomstig van de Big 4 kantoren, en zal worden geleid door Michiel Goote. Het kantoor van het adviesbureau is gevestigd in Amsterdam.

Accuracy is in november 2004 opgericht door een groep oud-medewerkers van Arthur Andersen in Frankrijk. Het Nederlandse kantoor is het derde, vorig jaar opende het een kantoor in de Spaanse hoofdstad Madrid. Met de toevoeging van Nederland heeft Accuracy zo’n 80 adviseurs en een omzet van circa €20 miljoen.

Accuracy

Accuracy Nederland zal worden geleid door Michiel Goote (38), het voormalige hoofd van de Transaction Services afdeling van KPMG. Vier overige adviseurs maken de overstap naar Accuracy:
- Robrecht Heukers (32), voormalig medewerker van KPMG en PwC
- Leontine Koens-Betz (31), hiervoor werkzaam bij KPMG en Arthur Andersen
- Surita Reynolds (32), ex KPMG adviseur
- Jochem Potjes (32), voormalig medewerker van PwC

In een persverklaring laat Accuracy weten dat de opening van een kantoor in Amsterdam is ingegeven door de hoge vraag naar transaction services in de regio. “De markt is extreem open en actief, met name op het gebied van financial advisory en transaction support” zegt Frédéric Duponchel, CEO en mede-oprichter van Accuracy.