Capgemini blijft outsouringpartner van Alfa-college

14 november 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau Capgemini blijft de komende vier jaar outsouringpartner van het Alfa-college*. Het nieuwe contract gaat met terugwerkende kracht in per 1 juli 2014, met de optie om het contract driemaal met twee jaar te verlengen.

Het ICT adviesbureau blijft volgens het nieuwe contract diensten leveren voor onder meer de servicedesk, werkplekken, datacenter services en netwerkservices van het Alfa-college. Nieuw in dit contract is dat Capgemini interne telefonie gaat leveren.

“Capgemini heeft met zijn inschrijving op uitstekende wijze aangetoond hoe het de door ons nagestreefde doelen blijvend gaat ondersteunen, deels met nieuwe of gewijzigde diensten, toegespitst op de karakteristiek en dynamiek van onze onderwijsorganisatie” zegt Jeroen van der Ster, directeur Bedrijfsvoering van het Alfa-college.

Capgemini outsouringpartner van Alfa-college

“We kunnen terugkijken op een mooie periode en zijn verheugd dat we de samenwerking met het Alfa-college in de toekomst verder kunnen vormgeven,” vult Frans van der Hurk, CEO Infrastructure Services Capgemini Benelux, aan. “Dit nieuwe contract onderstreept het feit dat we met onze infrastructuurdiensten voor grote onderwijsinstellingen inmiddels een uitstekend track record hebben opgebouwd.”

Best Value Procurement

Tijdens het aanbestedingsproces maakte het Alfa-college gebruik van de zogeheten ‘Best Value Procurement’ methodiek. In tegenstelling tot de meeste aanbestedingen lag de focus niet zozeer op prijs maar op kwaliteit en onderscheidend vermogen. In een persbericht laat Capgemini weten dat het de eerste keer is dat de business unit Infrastructure Services een opdracht heeft binnengehaald via deze innovatieve aanbestedingsaanpak.

* Het Alfa-college biedt MBO opleidingen aan in Groningen, Drenthe en Overijssel. Het bedrijf heeft zo’n 1.000 medewerkers en is gevestigd in Groningen.