Hay Group benoemt C.J. Bolster tot topman in de VS

08 november 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Hay Group heeft C.J. Bolster aangesteld als nieuwe Managing Director van de Amerikaanse landenorganisatie.

Hij vervangt Gene Bauer, die na een carrière van 32 jaar bij het adviesbureau met pensioen gaat. Bolster zal rapporteren aan Israel Berman, Global Managing Director van Hay Group’s volwassen markten.

Bolster heeft meer dan 30 jaar consultingervaring, waarvan 20 jaar bij Hay Group en diverse jaren bij KPMG. Voor zijn huidige functie, bekleedde hij verschillende rollen als leider van gespecialiseerde industrieën, de zorgsector en stond hij aan het hoofd van de VS Zuid-Oost regio. Bolster behaalde een Master of Science in Management Engineering aan het Rensselaer Polytechnic Institute, New York.

"Bolster neemt verantwoordelijkheid voor een significante markt voor onze organisatie*”zegt Stephen Kaye, wereldwijde topman van Hay Group. “Vooruitkijkend, is de VS een essentiële markt die cruciaal is voor Hay Group’s toekomst. C.J.’s zal zich richten op het samenwerken met consultants om onze klanten te bedienen, onze talenten te ontwikkelen en bij te dragen aan het algehele succes van Hay Group”.

* De Verenigde Staten is wereldwijd de grootste markt voor Hay Group.