Procesexpert Sensus-methode breidt uit naar UK

24 oktober 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Sensus-methode, een adviesbureau gespecialiseerd in procesmanagement, heeft zijn dienstverlening uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk. Het heeft daartoe een partnership afgesloten met de lokale speler Intelligent Processes.

Intelligent Processes is een boutique procesexpert uit Northampton. Het Brits consultancybureau is gespecialiseerd workflow management software en consultancy. Sensus-methode is een Nederlands adviesbureau gespecialiseerd in het beschrijven, visualiseren en verbeteren van bedrijfsprocessen, gevestigd in Maarssen.

Sensus Methode - Intelligent Processes

In het samenwerkingsverband is Sensus-methode verantwoordelijk voor de levering en kennis-overdracht van procesmanagementsoftware en -methodiek en draagt zorg voor juiste toepassing hiervan. Intelligent Processes is, met haar lokale kennis van de markt en de eigen Pasara software, verantwoordelijk voor het begeleiden van organisaties bij het implementeren van succesvol procesmanagement op basis van Sensus-methode.

“Naast een uitgebreid netwerk in de UK biedt deze samenwerking tussen Sensus-methode en Intelligent Processes, met haar kennis van workflow en workflow integratie, een ideale partner om structureel procesimplementatie en -innovatie in de organisatie door te voeren" aldus Sensus-methode.

Consultants van Sensus-methode zijn inmiddels al begonnen met het inrichten van de samenwerking en het trainen van de Intelligent Processes adviseurs.

Internationale ambities

Voor Sensus-methode is het de tweede internationale uitbreiding in korte tijd. Begin 2013 werden de activiteiten uitgebreid naar Curaçao. Ook is het jarenlang actief in België.