Sensus-methode opent vestigingsadres in Curacao

30 januari 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Sensus-methode, een adviesbureau gespecialiseerd in procesmanagement, heeft haar activiteiten in Curaçao uitgebreid. Per 1 januari 2013 heeft het een samenwerking afgesloten met Dutch Caribbean Management Consulting (DMC), een boutique consultancykantoor met een focus op de lokale markt. DMC gaat in adviesprojecten waar procesmanagement aan de orde is gebruik maken van de aanpak en software van Sensus-methode.
 
Sensus-methode en DMC zijn geen onbekenden van elkaar. Het adviesbureau uit Maarssen is al ruim 4 jaar actief op Curaçao en Aruba, in deze periode hebben de adviesbureaus een goede samenwerkingsrelatie opgebouwd. Volgens Sensus-methode is DMD de “ideale partner op Curaçao, gezien hun enorme kennis en ervaring binnen de lokale overheid en semi-overheid op Curaçao en de andere Caribische eilanden”.
 
Samenwerking
In het samenwerkingsverband is Sensus-methode verantwoordelijk voor de levering en kennisoverdracht van procesmanagementsoftware en -methodiek en draagt zorg voor juiste toepassing hiervan. DMC is, met haar lokale kennis van de markt, verantwoordelijk voor het begeleiden van organisaties bij het implementeren van succesvol procesmanagement op basis van Sensus-methode.
 
Gezamenlijke dienstverlening
In een reactie laten Hans Haack, directuer Sensus-methode, en Melinda Whyte, directeur BMC, weten dat opdrachtegevers al interesse hebben getoond in hun gezamenlijke dienstverlening. “Inmiddels hebben acht overheidsintstellingen en klantrelaties van DMC kennis gemaakt met de Sensus-methode. De samenwerking en procesmanagementaanpak zijn in deze eerste afspraken erg positief ontvangen”.