Allard Amelink en Ruben van Genderen starten bij AEF

07 januari 2013 Consultancy.nl

Consultancybureau Andersson Elffers Felix (AEF) heeft begin deze maand twee nieuwe junior organisatieadviseurs aangetrokken: Allard Amelink en Ruben van Genderen.

Allard Amelink

Na het afronden van de gymnasium in Rotterdam studeerde Allard Amelink Geschiedenis in Utrecht en Politicologie in Leiden. Tijdens zijn master Politics and Society in Historical Perspective heeft hij zich verdiept in het benutten van burgerkracht en in de Tweede Kamer onderzoek gedaan naar de filosofie van de Big Society van Phillip Blond. Gedurende zijn studie werkte Amelink onder meer als Student Assistant en Teaching Assistant voor Universiteit Utrecht en liep hij stage bij de Tweede Kamerfractie van het CDA.

Allard Amelink - Ruben van Genderen

Ruben van Genderen

Na het gymnasium in Nijmegen studeerde van Genderen internationale betrekkingen aan University College Utrecht en aan de London School of Economics met een Huygens Talentenbeurs. Vervolgens liep hij stage bij het de Directie West- en Midden-Europa van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Na afronding van zijn studie trad hij in dienst bij Clingendael* als wetenschappelijk medewerker. Na circa twee jaar bij de Haagse instelling maakte hij de overstap naar de onderzoeksafdeling van het KU Leuven, waar hij ook aan de slag ging als wetenschappelijk medewerker.

* Clingendael is het Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen.

Nieuws

Meer nieuws over