Aldo Voorn en Jasper Sluijs versterken AEF

10 april 2013 Consultancy.nl

Consultancybureau Andersson Elffers Felix (AEF) heeft zijn adviesteam uitgebreid met twee nieuw consultants: Aldo Voorn en Jasper Sluijs. Voorn is afkomstig van autodealer Ruttchen en Sluijs is onlangs gepromoveerd aan de Universiteit van Tilburg. Met de uitbreiding telt het Utrechtse advieskantoor zo’n 40 adviseurs.

Aldo Voorn

Na zijn studie International Business aan de Universiteit van Tilburg, werkte Aldo Voorn (1984) voor publieke- en private organisaties, in zowel binnen- als buitenland. Zo werkte hij voor Liberty Global, een aanbieder van media- en communicatiediensten in Londen en Wenen. En in Nederland voor de Algemene Rekenkamer en als marketingmanager bij Rüttchen, een keten van autodealers in het hogere segment. Daarnaast was hij gemeenteraadslid voor het CDA in Breda. Voorn richt zich met name op strategische vraagstukken en verandermanagement.

Jasper Sluijs - Aldo Voorn

Jasper Sluijs

Eind vorig jaar promoveerde Jasper Sluijs (1984) aan Tilburg University in de rechtseconomie. Daarvoor was hij als onderzoeker met een Fulbright beurs verbonden aan enkele Amerikaanse universiteiten. Ook werkte hij voor een digitale burgerrechtenorganisatie in Washington. Zijn expertise ligt op het gebied van strategische vraagstukken binnen de (semi-)publieke sector, zoals bijvoorbeeld marktwerking en regulering van netwerksectoren.

Nieuws

Meer nieuws over