Lex Moerings leidt Health adviestak van Towers Watson

03 september 2013 Consultancy.nl

Lex Moerings heeft begin augustus de overstap gemaakt van Mercer naar branchegenoot Towers Watson. Bij Towers Watson is hij benoemd tot hoofd van de ‘Health Care Consulting & Brokerage’ afdeling. Met de komst van Moerings wil het consultancykantoor haar adviesdienstverlening op het gebied van healthcare uitbreiden.
 
Na het behalen van een MSc. in ‘General Management’ and Nyenrode Business University begon Moerings zijn loopbaan in 1999 als adviseur bij Westenburg Assurantiën. Na 1 jaar maakte hij de overstap naar Delta Lloyd, waar hij aan de slag ging als Accountmanager Zakelijk. In 2005 verhuisde Moerings naar zakelijke dienstverlener Akkermans & Partners, om een jaar later aan de slag te gaan als onderdirecteur Employee Benefits bij registermakelaar Boelaars & Lambert Groep. Begin 2010 trad hij in dienst bij Mercer, waar hij verantwoordelijk werd voor de 'Health Management Consulting’ tak en voor business development en klantbeheer voor een aantal belangrijke sectoren.
 
Towers Watson - Lex Moerings
 
“Met de komst van Lex kunnen we nu ook onze klanten in Nederland helpen met hun vraagstukken over de verzekerde arbeidsvoorwaarden en gezondheidsmanagement" zegt Bart den Hartog, Retirement Solutions Leader van Towers Watson.
 
Lex Moerings over zijn overstap: “De jarenlange ervaring van Towers Watson, gecombineerd met mijn ervaring hier in Nederland, maakt de perfecte match. Er is voor bedrijven nog veel winst te behalen om de inzetbaarheid van hun medewerkers te vergroten en daar kunnen wij als Towers Watson aan bijdragen”.

Nieuws

Meer nieuws over