EY sponsor van Koninklijke Nederlandse Hockey Bond

30 augustus 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

EY heeft zich verbonden als ‘official sponsor’ van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). De sponsorovereenkomst loopt tot en met eind 2016. Het accountants- en adviesbureau gaat zich met name richten op de verdere professionalisering van het coachingsvak binnen de hockeybranche.

EY en sport

Big 4 kantoor EY is erg actief als sponsor in de sportsector. Eerder dit jaar verlengde het haar samenwerking met NOC*NSF en in mei maakte het bekend dat het zich had verbonden als hoofdsponsor van het Dames Rugby Sevens. Ook sloot het adviesbureau dit jaar een sponsorovereenkomst met de Nederlandse Rugby Bond (NRB).

Coachingsvak

Naast het omarmen van de sporters zet EY zich in de meeste gevallen in voor de verdere professionalisering van het coachingsvak. Ook de samenwerking met KNHB richt zich op het ondersteunen van hockeycoaches. In samenwerking met de KNHB Academie zal een programma worden ontwikkeld voor het verbeteren van de kwaliteiten van de coaches, onder andere op het gebied van high performance. Deze kennis zal worden ingezet voor het opleiden van coaches op alle niveaus.

EY - KNHB
 
“EY blijft zich inzetten voor de coaches van Nederland, die zo belangrijk zijn voor het ontwikkelen van talent en het realiseren van resultaten. We zijn er trots op dat we nu ook intensief betrokken zijn bij de Olympische ambities van de hockeyteams en hun coaches.” zegt Hanne Jesca Bax, lid van de Raad van Bestuur van het adviesbureau.
 
“Johan Wakkie, directeur van de KNHB, is verheugd met de partnership . “Met deze samenwerking verhogen we gezamenlijk de kwaliteit van de coaches en van de organisatie. We zijn dan ook trots op dit sponsorship en kijken uit naar een inspirerende samenwerking”.