Ernst & Young verlengt samenwerking met NOC*NSF

07 februari 2013 Consultancy.nl

Ernst & Young heeft haar samenwerking met de NOC*NSF verlengd. Het adviesbureau is al sinds 1999 partner van de sportkoepel. Hoe lang de nieuwe samenwerking loopt is niet bekendgemaakt, in een persbericht laten de partners weten dat het om “de komende jaren” gaat. Ernst & Young gaat zich o.a. inzetten voor een verdere professionalisering van het coachingdvak en ondersteunen bij het realiseren van de Olympische ambitie.

De partnership met NOC*NSF sluit volgens het adviesbureau goed aan bij haar dienstverlening en positionering: “De afgelopen jaren heeft Ernst & Young de sportwereld gesteund met concrete activiteiten die in het verlengde liggen van haar dienstverlening. Denk daarbij o.a. aan onderzoek naar de aspecten van regeldruk, advies aan sporters en bestuurders en aan het bij elkaar brengen van sport, samenleving en bedrijfsleven. Ernst & Young zet dit de komende jaren voort”.

In de afgelopen jaren heeft de samenwerking geresulteerd in diverse initiatieven. Drie voorbeelden:

Coaching: via het initiatief ‘Coaches of Industry’ ondersteunt Ernst & Young samen met topcoaches het management van bedrijven. Door middel van coachingsesies en worshops worden zakelijke leiders geïnspireerd om door de combinatie van emotionele, mentale en fysieke fitheid van hun organisaties tot betere prestaties te komen. Zie voor meer informatie ook de gerelateerde berichten:
- OS2012: Ernst & Young zet coaches in het zonnetje
- Ernst & Young huldigt OS2012 coaches in De Telegraaf

Paralympische Sport: Ernst & Young ondersteunt diverse organisaties binnen de paralympische sport. Zo werkt het Big Four kantoor al jaren samen met rolstoeltennisster Esther Vergeer, is het superfan van Team ParaStars en 1% fairshare partner van Fonds gehandicaptensport.

Fit en vitaal: onder de pijler ‘fit en vitaal’ heeft Ernst & Young een initiatief gelanceerd om de gezondheid van haar medewerkers te verbeteren. Alle medewerkers in Nederland en België krijgen door participatie in het Fit4theJob programma de mogelijkheid om fysiek, mentaal en emotioneel een betere balans te vinden. Inmiddels hebben ruim 1.400 medewerkers het programma doorlopen.

Nieuws

Meer nieuws over