Ernst & Young huldigt OS2012 coaches in De Telegraaf

16 augustus 2012 Consultancy.nl

Ernst & Young heeft gisteren in een advertentie in De Telegraaf drie coaches van de Olympische topsporters in het zonnetje gezet. Het betreft Jacco Verhaeren (zwemcoach), Daniël Knibbelaar (turncoach) en Paul van Ass (hockeycoach), die eerder deze week zijn verkozen tot de drie beste coaches van de Olympische Spelen.
 
De advertentie is onderdeel van de campagne ‘De coach verdient ook een medaille’ van het adviesbureau. “Het werk van een coach is misschien niet altijd zichtbaar, het is wel van onschatbare waarde,” aldus Ernst & Young. Tijdens de Olympische Spelen zorgde het adviesbureau ook dat winnende coaches, net zoals de sporters, werden gehuldigd in het Holland Heineken House.
 
EY - OS2012 Coaches
 
Olympische Helden
In de advertentie staat onder de kop Onze Olympische Helden: ”Zij haalden het beste in hun sporters naar boven. De gouden, zilveren en bronzen Olympische Coach Londen 2012, in een initiatief van Ernst & Young. Op 14 augustus werden zij gehuldigd in de Ridderzaal nadat zij waren verkozen door een vakjury bestaande uit Joop Alberda, Jac Orie, Robert Eenhoorn, Louis van Gaal en Leontien van Moorsel. Het werk van een coach is misschien niet altijd zichtbaar, het is wel van onschatbare waarde”.

Nieuws