OS2012: Ernst & Young zet coaches in het zonnetje

06 augustus 2012 Consultancy.nl

Tijdens de Olympische Spelen gaat de meeste aandacht naar de Nederlandse Olympiërs, en dan met name naar successvolle medaillewinnaars als zwemster Ranomi Kromowidjojo, wielrenster Marianne Vos en zeiler Dorian van Rijsselberghe. Maar vaak is het succes ook te danken aan een topprestatie geleverd op de achtergrond, door bijvoorbeeld de coach, fysiotherapeut, teamarts, enz. Tijdens de Olympische Spelen 2012 zet Ernst & Young juist de vaak ‘onzichtbare’ coach ook in het zonnetje - winnende coaches worden door het adviesbureau beloond met de Olympische Coach-medaille.
 
De coaches worden net zoals de sporters gehuldigd in het Holland Heineken House.
 
EYCoach
Om het programma – genaamd EYCoach –  te ondersteunen heeft Ernst & Young verschillende social media kanalen opgezet. Via de Twitter account @EYCoach tweet het adviesbureau dagelijks over de prestaties van coaches actief op het toernooi. Ook heeft het adviesbureau een aparte EYCoach YouTube kanaal opgezet, waarop verschillende interviews en video’s van huldiging van coaches te vinden zijn.

Ernst & Young OS2012 London
 
Olympische magazine
Elke 2-3 dagen brengt Ernst & Young een digitale magazine over de Olympische Speken - ‘EY on London’. De tweede editie bevat interviews met o.a. Max Caldas (coach Dames Hockey team), Louis van Gaal (bondscoach Nederlands Elftal) en Francis van As (de vader van hockeyster Naomi van As).
Lees hier de tweede editie van EY on London >>

 
EY on London
 
Over Ernst & Young en sport
Ernst & Young is sinds 1999 partner in sport van NOC*NSF. Volgens het adviesbureau sluit de partnership naadloos aan bij datgene waar Ernst & Young voor staat: “onze medewerkers en klanten ondersteunen bij het ontwikkelen van hun talenten en zó het maximale van hun mogelijkheden te benutten”. Daarnaast is het Big4 kantoor ook verbonden aan het Olympisch Plan 2028.

Nieuws