Adviesbureau p2 organiseert netwerkevent voor alumni

16 augustus 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op vrijdag 30 augustus organiseert p2 een netwerkevent voor zijn medewerkers, relaties en alumni. Het event vindt plaats op het landgoed van het adviesbureau in Rossum.

Jubileum

Het event is onderdeel van het 20-jarig jubileum van de proces- en projectmanagement specialist. p2 is op 30 maart 1993 opgericht door voormalig KPMG Management Consulting adviseur Robertjan Zonneveld, destijds onder de naam ‘Bouw Management Consultants’. Een jaar later werd het adviesbureau omgedoopt tot p2 projectmanagement. In de afgelopen twee decennia is p2 gestaag gegroeid naar meer dan 55 adviseurs en heeft het een sterke track record opgebouwd op het gebied van proces- en projectmanagement.
 
p2 projectmanagement - Kantoor
 
Kennismaking en netwerken staat centraal tijdens het event. “p2 bestaat dit jaar 20 jaar en is dankzij alle mensen die voorbij zijn gekomen, gevormd zoals ze nu is. Goed om samen bij stil te staan en de oude verhalen weer op te halen” aldus p2. “Wij zijn benieuwd waar iedereen inmiddels terecht is gekomen en naar de bijzondere levensverhalen”.
 
Daarnaast zal p2 adviseur Jaap Walter een inspirerend verhaal vertellen aan de bezoekers én is er ruimte voor discussie en interactie.