Adviesbureau CGI verlaat hoofdkantoor in Amstelveen

12 augustus 2013 Consultancy.nl

ICT-dienstverlener CGI gaat zijn huidige hoofdkantoor in Amstelveen begin september opdoeken. Het kantoor in Rotterdam, gevestigd aan de George Hintzenweg in de Alexanderpolder, zal het nieuwe hoofdkantoor worden van CGI in Nederland.

Het kantoor in Amstelveen, dat een oppervlakte heeft van circa 11.000 vierkante meter, was al voor een deel leeg komen te staan als gevolg van de overname van het voormalige Logica door de Canadese branchegenoot CGI*. Doordat het huurcontract voor het pand afliep was CGI vrij om te kijken naar alternatieve opties. “De keuze om het hoofdkantoor te verplaatsen naar Rotterdam is ingegeven door de extra meters die wij daar beschikbaar hadden. We zaten daar al langer ruim in onze jas” zegt Sander van den Born, woordvoerder van CGI. Het personeel dat nog werkzaam is in het Amstelveense kantoor verhuist naar een kleiner kantoor (2.021 vierkante meter) in Hoofddorp.

CGI sluit kantoor in Amstelveen

Nieuw regiokantoor in Hoofddorp
Het personeel uit Amstelveen zal de overstap maken naar het nieuwe kantoorpand aan de Siriusdreef (i.e. bedrijventerrein Beukenhorst-Oost) in Hoofddorp. CGI zal zich vestigen in gebouw C van het complex, dat in totaal 3 gebouwen omvat. Ook zullen er circa 100 parkeerplekken voor bezoekers en medewerkers gereserveerd worden.

Zes kantoren in Nederland
Na de sluiting van het Amstelveense kantoor houdt het adviesbureau zes kantoren over in Nederland: Rotterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Heerlen en Hoofddorp.

* Het Canadese CGI kocht branchegenoot Logica voor €2,1 miljard in mei 2012. Begin 2013 werd Logica wereldwijd gerebrand naar CGI.

Nieuws

Meer nieuws over