ITDS besteedt IT computerpark uit aan Computication

12 januari 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd

ITDS Business Consultants heeft het beheer van zijn computerpark uitbesteed aan IT dienstverlener Computication. Met de outsourcing van het computerpark wil het adviesbureau haar ICT verder professionaliseren en kostenbesparingen realiseren door gebruik te maken van de cloud.

Computication is een IT dienstverlener uit Zeist dat Managed IT Services levert aan organisaties.

ITDS - Computication

ITDS is een consultancybureau uit Zeist dat zich uitsluitend richt op opdrachtgevers in de financiële wereld, zoals banken, verzekeraars en pensioeninstellingen. Het adviesbureau levert strategische diensten en ondersteunt klanten bij de implementatie van (IT) transformaties. ITDS heeft circa 60 consultants in dienst en is gevestigd in Naarden. 

“ITDS wil al zijn professionele aandacht kunnen richten op beleidsadviezen op het raakvlak van verzekeringen en IT en op het implementeren van innovatieve oplossingen bij zijn klanten” zegt Jeffrey Krook, Expert Consultant bij ITDS. “Dan wil je je handen vrij hebben en geen zorgen hoeven te maken over je eigen IT. Daarom laten wij het beheer over aan Computication. Ze doen dat helder en deskundig” voegt hij toe.