CGI BI expert Ronald Konijnenburg SAP mentor

27 juni 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Ronald Konijnenburg, Principal Consultant bij CGI, is door SAP benoemd tot ‘SAP mentor’. Met deze benoeming behoort Konijnenburg tot een selecte groep van 5 SAP mentoren in Nederland. Hij is gekozen vanwege zijn talent om nieuwe technologieën met elkaar te combineren en het gebruik ervan te demonstreren aan de hand van praktijkcases.

Top-beïnvloeders

Wereldwijd zijn er momenteel zo’n 130 SAP mentoren, bloggers, consultants en technici met ‘uitzonderlijke capaciteiten’. Zij worden door SAP ‘top-beïnvloeders van het SAP-netwerk’ genoemd, omdat ze sleutelrol vervullen binnen de SAP-gemeenschap, zoals het stimuleren van de ontwikkeling van SAP-producten en diensten en bijdrage aan het verbinden van SAP-partners wereldwijd.
 
Robert Konijnenberg - CGI
 
Ronald Konijnenburg is een ervaren SAP-consultant en heeft meer dan 17 jaar ervaring met complexe financiële processen en systeemontwikkeling. Zo werkte hij eerder samen met verschillende multinationals in complexe SAP-omgevingen. Zijn expertisegebieden zijn SAP HANA, SAP Business Warehouse, SAP Business Objects, SEM BCS en Financial en Controlling modules van SAP R/3. Binnen CGI Nederland geeft hij inhoudelijk sturing aan het SAP Business Intelligence (BI) gebied en is hij wereldwijd de global HANA lead.

SAP mentoren Nederland

Naast Konijnenburg morgen ook de Nederlanders Twan van den Broek (Ciber), Roel van den Berge (Ciber), Jan Penninkhof (Phoqus) en Fred Verheul (NL For Business) zich SAP mentor noemen.