M. Flikkema neemt Best Teacher Award in ontvangst

18 juni 2013 Consultancy.nl

De 'Best Teacher Award' van de Post Graduate Opleiding Management Consulting (PGO-MC) aan de VU is dit jaar uitgereikt aan alle kerndocenten van de opleiding. De 21 studenten van de opleiding kozen hiervoor om het belang van het collectief te benadrukken. Meindert Flikkema, Programmaleider van de PGO-MC, heeft de ‘Best Teacher Award’ namens de kerndocenten in ontvangst genomen.

Kerdocenten
De Postgraduate Opleiding Management Consultant is een opleiding voor ervaren consultants. Kern-docenten van de opleiding zijn Meindert Flikkema (Programmaleider), Steven ten Have (Ten Have Change Management), Frank Kwakman (zelfstandig adviseur) en Joep Bolweg (Berenschot).

De prijs werd namens de studenten uitgereikt door Hans van der Spek van Berenschot, één van de initiatiefnemers van de prijs.

Meindert Flikkema - PGO-MC Best Teacher Award
 
“Vorige keer viel Steven Ten Have de eer te beurt om als best presterende kerndocent de prijs in ontvangst te mogen nemen. Deze keer wilden de studenten met name het belang van het collectief benadrukken” zegt Van der Spek. Meindert Flikkema is naast kerndocent ook Programmaleider van de management consulting opleiding
 
In zijn dankwoord gaf Flikkema aan trots te zijn dat hij deze prijs in ontvangst mocht nemen en ziet in de prijs niet alleen een compliment voor alle aan de opleiding verbonden medewerkers maar tevens als een aanmoediging om de kwaliteit van de opleiding op hoog niveau te houden.
 
De ‘Best Student Award’ ging dit jaar naar Leonne Jongejan-Bussemakers, adviseur bij Deloitte.

Nieuws

Meer nieuws over